< Till Produkter          Till Larm paket>>>

Inbrottslarm Vanderbilt

SPC4320.320-L1 Inbrottslarm CP,G2

SPCK420.100-N LCD-KP 2x16 Char, Neutr.PDM-I12 PIR-detektor

EB1 Exit button

             

Produktinformation "SPC4320.320-L1 Inbrottslarm CP, G2"

Kontrollpanelen SPC4320.320 kombinerar på ett optimalt sätt intrång och åtkomstfunktionalitet i ett system och kan utökas efter specifika kunder och projektbehov med upp till 32 zoner (8 ombord), 30 utgångar (6 ombord), 4 systemknappsatser, 4 dörrar, 4 verifieringszoner. 

Styrenheten tillhandahåller 1 X-BUS-portar (1 stub), 4 områden, 100 användare med olika åtkomstnivåer, minne för 1'000 intrång och 1'000 åtkomsthändelser, integrerad webbserver, 2 terminaler för de pluggbara PSTN och GSM / GPRS kommunikationsalternativ, Ethernet-gränssnitt ombord. 

Systemet kan utökas med trådlösa mottagare och stöder upp till 32 trådlösa detektorer (blandat med trådbundna zoner). 

Panelen finns i ett manipuleringsskyddat metallhus med plats för 7 Ah-batteri (tillval) och 1 extra expander.

 

Paserkontroll Vanderbilt

Produktinformation "E200 Anslutningsenhet Pass / Larm"

E200 används för installation av både åtkomstkontroll och intrång. Det är möjligt att ansluta en läsare till RBE2V. Den har 8 ingångar och 8 utgångar.

                

                                                                        Kunder har även tittat på denna knappsats med skyddskåpa

Produktinformation "PP500-EM Prox 125kHz Läsare + knappsats"

PP500-EM läser EM4102-kort (även känd som Miro eller UNIQUE 125 kHz). Den har en positionsindikatorlampa och en upplyst knappsats som gör det enkelt att använda på mörka platser. Den innehåller också en sabotagekontakt för förbättrad säkerhet. 

När BC-Link används kan två av dessa läsare installeras för att styra inmatningar och utgångar med bara en dörrkontroll. En ytterligare fördel med BC-Link är att den stöder online-övervakning av status.

En ytterligare fördel med BC-Link är att den stöder online-övervakning av status.

Den har en positionsindikatorlampa och en upplyst knappsats som gör det enkelt att använda på mörka platser. Den innehåller också en sabotagekontakt för förbättrad säkerhet. När BC-Link används kan två av dessa läsare installeras för att styra inmatningar och utgångar med bara en dörrkontroll. 

Den innehåller också en sabotagekontakt för förbättrad säkerhet. När BC-Link används kan två av dessa läsare installeras för att styra inmatningar och utgångar med bara en dörrkontroll. 

VR40S-MF NGCR MIFARE EV1 Läsare+knapps.
Produktinformation "VR40S-MF NGCR MIFARE EV1 Reader + -knapp."

VR40S-MF är designad för dagens ljusa, rena interiörer, men ändå robust i service, enkel att installera, använda och underhålla. VR40S-MF har tre indikatorlampor och en multitonsignal för ljudverifiering. En flerfärgad ljusram tvingar fram information om åtkomststatus. 

Detta kan konfigureras för att följa indikatorlamporna eller valfritt antal olika alternativ. Den har en högkvalitativ bakgrundsbelysningsknappsats med taktil feedback såväl som en grafisk OLED-skärm för att maximera användarens interaktion med aktivering, åtkomst och igenkänningsmeddelanden etc., vilket resulterar i förbättrad och förbättrad användarinteraktion "vid dörren". Displaybriljans ställs automatiskt in av en inbyggd ljusgivare. 

VR40S-MF har tre indikatorlampor och en multitonsignal för ljudverifiering. En flerfärgad ljusram tvingar fram information om åtkomststatus. Detta kan konfigureras för att följa indikatorlamporna eller valfritt antal olika alternativ. 

Den har en högkvalitativ bakgrundsbelysningsknappsats med taktil feedback såväl som en grafisk OLED-skärm för att maximera användarens interaktion med aktivering, åtkomst och igenkänningsmeddelanden etc., vilket resulterar i förbättrad och förbättrad användarinteraktion "vid dörren". 

Displaybriljans ställs automatiskt in av en inbyggd ljusgivare. 

Den har en högkvalitativ bakgrundsbelysningsknappsats med taktil feedback såväl som en grafisk OLED-skärm för att maximera användarens interaktion med aktivering, åtkomst och igenkänningsmeddelanden etc., vilket resulterar i förbättrad och förbättrad användarinteraktion "vid dörren". 

Displaybriljans ställs automatiskt in av en inbyggd ljusgivare. 

VR10S-MF NGCR MIFARE EV1 Kortläsare

Produktinformation "VR10S-MF NGCR MIFARE EV1 Kortläsare"

 

VR10S-MF är designad för dagens ljusa, rena interiörer, men ändå robust i service, enkel att installera, använda och underhålla. VR10S-MF har tre indikatorlampor och en multitonsignal för ljudverifiering. 

En flerfärgad ljusram tvingar fram information om åtkomststatus. Detta kan konfigureras för att följa indikatorlamporna eller valfritt antal olika alternativ.

VR10S-MF har tre indikatorlampor och en multitonsignal för ljudverifiering. En flerfärgad ljusram tvingar fram information om åtkomststatus. 

Detta kan konfigureras för att följa indikatorlamporna eller valfritt antal olika alternativ.

Detta kan konfigureras för att följa indikatorlamporna eller valfritt antal olika alternativ.

Din professionella service- och installationspartner inom telekommunikation och el.